ponedeljek, 13. september 2010

Preselili smo se na novo domeno

Odslej nas berite na http://slovenska-kosarka.si/!

Kobe in Muha ostajata v Postojni, Milović začasni trener

Potem ko sta 1.B ligaša Postojno zapustila kapetan Tilen Zalar in center Nejc Buda, ki je sicer igral le ob koncu lanske sezone, in sta klub okrepila Grega Nachbar in Miha Mofardin iz Luke Kopra, se je za pokal Spar le sestavila članska ekipa.

Iz lanske sezone je ostalo 6 igralcev, izmed nosilcev sta tu še vedno Klemen Muha in Miha Kobe, več priložnosti kot v lanski sezoni pa bodo dobili Milan Španič, Dejan Dramičanin, Luka Šantelj in Ivan Jovanovič. Naštetim igralcem bo priključen še kakšen od mlajših igralcev, prav pa bi prišla še kaka okrepitev ali posoja iz kakega prvoligaša. Ekipo začasno vodi Predrag Milović.

Dragić na koncu v Krko

Zoran Dragić
Zoran Dragić bo podpisal večletno pogodbo z novomeško Krko, potem ko sta se Krka in Slovan dogovorila za njegovo odškodnino, ki naj bi znašala kar 140.000 evrov. Zoran že nekaj dni trenira s Krko, igral pa je tudi na prijateljski tekmi s Partizanom.

Dragića si je zelo želela tudi Union Olimpija, kamor si je želel tudi sam igralec, a je Evroligaš ponudil manjšo odškodnino. 21-letni branilec je eden od najbolj obetajočih mladih igralcev v Slovenije, v lanski sezoni je za Slovan v slovenski ligi dosegal po 15,8 točke, 4,5 skoka in 2 podaji na tekmo.